Klubhuset

Odense Sejlklubs klubhus er tilgængeligt for medlemmer hele året. Klubhuset danner rammen om alle klubbens arrangementer, og det er også tilholdssted for ungdomsafdelingen og sejlerskolen.

I Odense Kommunes lokalplanen for Stige Ø står klubhuset beskrevet som: “Lystbådehavnens klubhus og bådehus af træ ved bassin er registreret af Kulturarv styrelsen som værende et maritimt og kulturhistorisk miljø, der bør værnes om. Klubhuset er registreret i kommuneplanens SAVE system over bevaringsværdige bygninger som kategori 4.”

Året rundt foregår der mange aktiviteter for klubbens medlemmer; pigeaftener, fester, undervisning, madpakkespisning på kølige dage, foredrag, bestyrelsesmøder.

I klubhuset er der forskellige informationer i form af eget klubblad, vedtægter samt blade og tidsskrifter. I tilknytning til klubhuset er der toilet og bad, som også kan benyttes af gæstesejlere.

Også i vinterhalvåret arrangeres fællesspisning 1 gang om måneden med medbragt mad. I den forbindelse kan der købes kaffe, the, øl og vand.

Med den idylliske udsigt over havnen, Odense kanal og det gamle Stige er det dejlige klubhus også velegnet til fester og større sammenkomster.  Der er et stort lokale, som kan deles op i to mindre, et veludstyret køkken og en hyggelig terrasse med plads til at grille. Der kan være 50 personer i den store sal og 20 i den lille, der er porcelæn og glas til 70 personer. Der er forstærker og DVD afspiller samt ledning med jackstik, som kan sættes til mobil, iPad m.m. Dette står selvfølgelig også til fri afbenyttelse.

Odense Sejlklubs medlemmer har mulighed for at låne klubhuset til private arrangementer.
Det koordineres med vores klubhusværter, Helle og Finn Vinther. Hos dem får du også reglerne for lån af klubbens lokaler. Eller læs dem her.
(tlf. 2942 9432, e-mail: klubhusvaert@odensesejlklub.dk)

Klubhusets adresse er:
Odense Sejlklub
Østre Kanalvej 10
5000 Odense C

NB: Der er rygeforbud i klubhuset.

Følg med

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.

Vores partnere

Bliv partner

Vores partnere

Skriv til os

20286855