Mentorordning

I Odense Sejlklub har vi en mentorordning, som er et tilbud til alle nye medlemmer med båd om at blive sat i kontakt med et ”ældre” klubmedlem, som i en kortere eller længere periode, kan hjælpe en i gang i klubben.

Mentoren vil orientere om praktiske forhold, eller knytte kontakt til andre medlemmer, som har viden om praktiske spørgsmål. Det kan være tips til, hvor man køber bestemte reservedele, hvordan man får adgang til værkstedet, hvilke reparatører andre har gode erfaringer med, hvordan man får en nøgle til klubhuset, hvem man snakker med om leje af klubhuset, og hvad der findes af forskellige sociale arrangementer.

Som ny bådejer, kan der være rigtig mange spørgsmål, som man kan have glæde af at vende med en mere erfaren sejler. Som erfaren sejler, men ny i klubben, kan det måske bare handle om, at nogen lige hjælper en ind over dørtærsklen til klublivet og forklarer de praktiske forhold i klubben.

Selv om man får en masse informationer både mundtligt og skriftligt ved indmeldelsen, så viser erfaringen, at man har brug for at stille en masse spørgsmål især i den første tid. Så er det dejligt at vide, at man har en mentor, som man altid kan kontakte.

Når kontakten er oprettet, er det op til parterne selv at finde ud af, hvad der er behov for og hvor længe der er brug for aftalen.

Ønsker du en mentor, kan du kontakte vores Mentor kontakt på mentorkontakt@odensesejlklub.dk, så finder vi en mentor til dig.

Følg med

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.

Vores partnere

Bliv partner

Vores partnere

Skriv til os

20286855