DH-DM 2023


Skal du sejle DH-DM til august? Så meld dig til nu og vær med i lodtrækningen om fine præmier.

Skal du med til årets fedeste DH-kapsejlads? Så er det nu, du skal melde dig til Dansk Sejlunions DH-DM, der afholdes på Svanemøllebugten af områdets klubber.

Klubberne i Svanemøllebugten har sat alle sejl til for at skabe endnu et mindeværdigt DH-DM, der i år er rykket fra Østjylland til Hovedstaden.

Docken, Københavns nordhavns tidligere saltlager, er booket som venue og med de rå industrielle rammer og udsigt over Øresund bliver det et perfekt spot at nyde sin moleøl efter dagens sejladser, siger stævneleder Charlotte Andersen.

– Docken, der i vores optik bliver det fedeste Venue med god plads og masser af toiletter, ligger blændende. Derudover har vi fået Nørrebro Bryghus til at fylde optimistjollerne med øl til moleøl, og vi har lavet en aftale med Bådeværftet Jacob Jensen som vil stå til rådighed under hele stævnet, hvis uheldet er ude, siger hun.

Kapsejlads for alle

For stævneledelsen er det afgørende at skabe en god konkurrence for alle deltagere. For uanset niveau skal det være sjovt at være med, siger hun:

– Vi er som arrangører klar over, at nogle har større mulighed for at vinde end andre. Derfor vil vi bestræbe os på, at alle får mulighed for at få en god oplevelse.

Det gør de blandt andet ved at præmiere andre end de førende i hver klasse (spurtpræmier), ligesom de vil fokusere på ‘løb i løbet’, hvor en gruppe af både længere nede i feltet kæmper om f.eks. pladserne fra 8-12.

– I det hele taget er det vores målsætning, at alle uanset niveau og erfaring skal følge sig velkomne! Vi glæder os virkelig meget og er allerede i fuld gang med planlægningen af det, vi er sikre på, bliver sommerens fedeste kapsejlads – både til vands og til lands!


Tilmelding

Prisen for deltagelse beregnes ud fra en grundpris for båden og en pris per person ombord.

Prisen inkluderer deltagelse i alle afviklede sejladser, moleøl/forfriskninger efter sejladserne samt havnepenge fra og med torsdag til og med søndag under stævnet.

Hvis du tilmelder dig inden 1. juni 2023 er priserne 750 kroner for båden samt 200 kroner per person ombord

Dvs. at hvis der er seks ombord (inkl skipper), er prisen 1950 kroner.

Der er desuden lodtrækningspræmier blandt de første 10, 25 og 50 tilmeldte.

Tilmeld dig på Manage2Sail.

Følg med

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.

Vores partnere

Bliv partner

Vores partnere

Skriv til os

20286855