Odense Sejlklubs historie kan opsummeres som følger:

Odense Sejlklub blev grundlagt i 1911 som en efterfølger til det tidligere selskab fra 1883, kendt som ‘Kapsejladsselskabet på Odense Fjord.’ Siden da har klubben udviklet sig til en moderne og aktiv sejlklub.

Beliggende på Stige Ø, på den nordøstlige side af Odense Kanal, har Odense Sejlklub gennemgået en bemærkelsesværdig udvikling i løbet af årene.

Klubbens historie er blevet dokumenteret i tre jubilæumsskrifter:

I 1961 fejrede Odense Sejlklub sit 50-års jubilæum, og i den anledning blev der udgivet et jubilæumsskrift, som er tilgængeligt i PDF-format her.
Hvis du vil læse jubilæumsskriftet, så klik her
I 1986 kunne klubben fejre sit 75-års jubilæum, og i den forbindelse udgav de et jubilæumsskrift, som også kan findes i PDF-format her.
Hvis du vil læse jubilæumsskriftet, så klik her
I 2011 markerede klubben sit 100-års jubilæum, hvor der blev udgivet et jubilæumsskrift til lejligheden. Dette skrift kan downloades i PDF-format her.
Hvis du vil læse jubilæumsskriftet, så klik her

Disse jubilæumsskrifter indeholder sandsynligvis en rig skat af information om klubben og dens historie gennem årene.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.

Vores partnere