Medlemsundersøgelse 2018

Odense Sejlklubs bestyrelse fik i oktober 2018 lavet en medlemsundersøgelse med spørgeskemaer, som blev sendt ud pr. mail til samtlige klubbens medlemmer. Formålet med medlemsundersøgelsen var at lodde stemningen blandt klubbens medlemmer for at få det bedst mulige grundlag for en fortsat udvikling af Odense Sejlklub til glæde for alle medlemmer. På klubbens generalforsamling den 24. februar 2019 vil resultaterne af medlemsundersøgelsen blive sat til debat blandt de fremmødte medlemmer. Der vil forud for generalforsamlingen blive udsendt et diskussionsoplæg pr. mail til alle medlemmer. Bestyrelsen håber, at mange medlemmer vil møde op på generalforsamlingen og deltage i debatten om Odense Sejlklubs udvikling fremover – alle medlemmer er velkomne.

Du kan bladre i det diger værk her på siden eller downloade pdf filen nederst.

Medlemsundersogelse2018komplet

Du kan hente medlemsundersøgelsen her: PDF format her