Forside

Velkommen til Odense Sejlklub

ForsideBro2

Standerhejsning i Coronatid

Se en video af få medlemmers hejsning af stander, så sæsonen blev skudt igang i Odense Sejlklub på behørig vis i respekt for restrektionerne i denne coronatid.

Coronatid i Odense Sejlklub

Situationen ændrer sig hele tiden. Forhåbentlig kan vi inden for en overskuelig tid komme tilbage til normale tilstande.
Men indtil da følger vi Dansk Sejlunions anvisninger. Klik på overskriften, for at komme til Dansk Sejlunion

Jubel i Odense Sejlklub!

Nordea-fonden støtter ungdomsafdelingen med 30.000,- kr.

Klubinformation

Her kan du finde flere oplysninger om Odense Sejlklub
inkl. Klubnyt, nyhedsarkiv, havnereglement, vedtægter og regler m.m.

Følg os på Facebook

Ingen ledige pladser

Men på grund af udskiftning har du en god chance, for at få bådplads i et attraktivt prisniveau. Kontakt havnefoged Erik Hjortebjerg på
mobil: 2967 6442 eller på havneudvalg@odensesejlklub.dk

Hurtig adgang til formularer:

Søg bådplads / bliv medlem / sejlerskolen / ungdomsafdelingen

Se aktiviteter her:

Lær at sejle

Hvis du gerne vil lære at sejle og er over 18 år, så læs her om sejlerskolen. Klik på billedet herover, for at se mere om sejlerskolen.

Vær med i ungdomsafdelingen

Er du mellem 7 og 18 år og har du lyst til mange sjove oplevelser på og ved vandet, så læs her om ungdomsafdelingen ved at klikke på billederne herover.