twilight1.jpgtwilight2.jpgtwilight3.jpgtwilight5.jpgtwilight7.jpg

Odense Sejlklubs klubhus er tilgængelig for medlemmer hele året. I klubhuset er der forskellige informationer i form af eget klubblad, egne vedtægter samt udefra kommende blade og tidsskrifter. I tilknytning til klubhuset er der toilet og bad, som også er til gavn for vore gæstesejlere.

I vinterhalvåret arrangeres der fællesspisning 1 gang om måneden med medbragt mad. I den forbindelse kan der købes kaffe, the, øl og vand.

Klubhuset danner i øvrigt rammen om alle klubbens traditionelle arrangementer, ligesom det er tilholdssted for ungdomsafdelingen og sejlerskolen.

Odense Sejlklubs medlemmer har mulighed for at låne klubhuset til egne private arrangementer. Dette aftales med klubhusværten. Regler for udlån af klubbens lokaler kan du se under menuen "Medlemsområde".

Klubhusvært:
Lis Hansen