twilight1.jpgtwilight2.jpgtwilight3.jpgtwilight5.jpgtwilight7.jpg

Klubmesterskab 2013 i Folkebåd

Lørdag den 24. august sejlede 5 besætninger om æren at blive klubmester 2013. Ligesom tidligere foregik sejladserne i farvandet ud for Korshavn. Ikke overraskende blev vinderne Michael, Rune og Martin.

Efter sejladserne fortsatte arrangementet med fællesspisning. Dennis var udråbt til grillmester, et job han opfyldte til alles tilfredshed.

Nytårskur 2013, spadseretur rundt om bakkerne på Stige Ø

I år deltog 40 medlemmer i spadsereturen rundt om bakkerne på Stige Ø, lørdag den 5. januar. Undervejs gjorde forsamlingen holdt ved det kommunale grill-hus for her at ønske hinanden godt nytår, med en lille en til halsen. Efter hjemkomsten til klubhuset kl. 12.30, blev den medbragte madpakke fortæret, i den lige så traditionsrige fællesspisning.

Hen på eftermiddagen, efter kaffen, gik man hver til sit med en følelse af at foråret og den nye sejlsæson ikke var ret langt væk.

Bygning af ny bro 2 i vinteren 2016

Bro 2 i Odense Sejlklub blev hævet 0,3 meter, med et nyt brodæk på de besående pæle, som var i god stand. Broarbejdet blev udført som frivilligt arbejde af klubbens medlemmer, i perioden 6. januar til 25. februar 2016.

Højvande under stormen URD december 2016

Danmark blev ramt af stormen URD den 26. og 27. december 2016. Det skabte problemer med højvande mange steder i landet. I Odense Sejlklub og ved Korshavnbroen blev den højeste vandstand målt til 1.4 meter over daglig vande.

Gamle Odense Sejlklub billeder

Her ser du lidt billede-nostalgi fra Odense Sejlklub Stige Ø. Billederne er fra før sejlklubben blev stiftet i 1911 til omkring 1960.