STIGE Ø BÅDEHAVN

LIGE NU: Ledige bådpladser i Odense Sejlklub

Vi har i øjeblikket ledige bådpladser i et attraktivt prisniveau!

Kontakt havnefogeden Bjarne Karsten Rasch på mobil: 2967 6442 eller på

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bådejerne i Odense Sejlklub har havneplads i den selvejende institution "Lystbådehavnen Stige Ø", som består af de tre sejlklubber:

• Odense Sejlklub
  • Sejlklubben Fjorden
  • Odense Yachtklub

Lystbådehavnen har plads til 147 både, hvoraf Odense Sejlklub råder over 103 pladser.
Der kræves medlemskab af klubben for at få bådplads i den del af havnen som Odense Sejlklub har rådighed over.

Ansøgning om bådplads foregår ved henvendelse til havne- og pladsudvalgsformanden.

Havn og plads / Havnefoged for O.S.

Bjarne Karsten Rasch
Tlf. 2967 6442

Takster for bådplads

Afgifter 2017 Stige Ø

Pr. år

Havneleje OS

1.900,-

Havneleje, Lystbådehavnen Stige Ø (pr. meter adm.pæleafstand)

1.260,-

Skab

Én gang

Indskud – nye fartøjsejere

1.500,-

Eksempel på havneafgift for en plads på 3,25 m :

Havneleje OS

1.900,-

Havneleje, Lystbådehavnen Stige Ø
( 3.25 m + 1 pæl 0.2 m x kr. 1.260 )

4.347,-

Medlemskontingent til Odense Sejlklub

Ialt kr.

7.097,-

Indskud – nye fartøjsejere (engangsudgift)

1.500,-

I havneafgiften er der inkluderet søsætning forår og ophaling efterår, samt vinterplads og broafgift til Korshavn.

Havneudvalgsformanden kan altid oplyse prisen på en aktuel plads.

Bådejere som er medlem af Odense Sejlklub, men ikke har bådplads i Lystbådehavnen Stige Ø, tilbydes vinterplads på land, på Vinterplads Nord som følger:

Leje af vinterplads ( kræver medlemskab af OS )

1.600,-

Optagning (incl. brug af mastekran)

Isætning (incl. brug af mastekran)

Vilkår:
Vinterpladsen tilbydes både på max 40 fods længde, max vægt på 12 ton, og en største dybgang på 1,9 m.
Der skal være tegnet en ansvarsforsikring på båden.
Evt. rig må påregnes opbevaret liggende ved båden (enten ved siden af eller oven på båden).
Havnereglementet udleveres til lejer ved leje af vinterplads og reglerne heri skal følges. Der forefindes en toiletvogn på pladsen i 2 måneder om foråret ved isætning og 2 måneder om efteråret ved optagning.