twilight1.jpgtwilight2.jpgtwilight3.jpgtwilight5.jpgtwilight7.jpg

top1

Se her: Aktivitetsplan for ungdomsafdelingen sommeren 2017

Havnevagt og kageplan  2017

Formålet med ungdomsafdelingen er at styrke interessen for sejlsport blandt børn og unge, både drenge og piger mellem 7 og 20 år, samt give dem en masse sjove oplevelser i form af øvelsessejladser, weekend ture, kapsejladser, stævner, hvor man mødes med andre klubber og andre unge med samme interesser.

Der bliver sejlet i klubbens 4 jolletyper og kølbåde af typen Nordisk Folkebåd.

Der er her mulighed for at deltage i kapsejladser over hele landet, og der afholdes også weekendture og stævner i sommerperioden. Om vinteren undervises i kunsten at sejle, kapsejlads-regler, førstehjælp, tovværkslære, navigation og meget mere.

Ungdomsafdelingens fartøjer er alle i sikker og forsvarlig stand og al sejlads foregår under kyndig ledelse. For at skærpe sikkerheden skal enhver, der ønskes optaget i afdelingen, fremlægge et svømmebevis.

Klubben udsender et klubblad »KLUBNYT« til alle medlemmer også til medlemmer af ungdomsafdelingen 9 gange om året, heri vil ungdomslederen bekendtgøre alle arrangementer af interesse for medlemmerne.

Er du interesseret i sejlsport og godt kammeratskab, og har lyst at du vide mere, så kontakt ungdomsafdelingsleder Jonas Hansen.

Et medlemskab af ungdomsafdelingen koster kr. 700.- om året.

Tilmelding og kontakt til :
Ungdomsafdelingsleder
Jonas Hansen
tlf. 22 58 83 85

Ungdomsafdelingen har 5 bådtyper til rådighed.

Optimist joller til 7-15 årige.
Zoom 8 joller som efterfølger for optimisten.

Laser enkeltmandsjolle til de mere øvede.

Hobie 405 tomandsjoller med trapez til de skrappe.

Nordisk Folkebåd som er en kølbåd til tur -weekend- ferie og kapsejlads for juniorsejlere - forældresejlere og ledere.