twilight1.jpgtwilight2.jpgtwilight3.jpgtwilight5.jpgtwilight7.jpg

3 forside h

facebookBesøg også Odense Sejlklub på Facebook.

Har du noget du vil fortælle, en god oplevelse,nogle gode billeder eller andet som er relateret til Odense Sejlklub, kan du slå dette op på sejlklubbens Facebook-side.

Ledige bådpladser i Odense Sejlklub

Et medlemskab af Odense Sejlklub og bådplads i Lystbådehavnen Stige Ø giver dig rigtig mange fordele.

* Fri adgang til sejlklubbens bro i Korshavn. Dit medlemskab giver dig ret til ubegrænset antal overnatninger ved broen, eneste krav er at båden er bemandet.

* Isætning og ophaling af båden er indbefattet i havnelejen.

* En havneplads koster kun et indskud på kr. 1.500 + en rimelig årlig leje.

* Under næsten alle vejrforhold er det mulige at besejle Odense Fjord, som byder på mange gode oplevelser. Er du til naturoplevelser eller fiskeri, Odense Fjord har det hele.

* Klubben har mange sociale arrangementer, og vi vil meget gerne se nye medlemmer.

Er du interesseret, så klik på "Søg bådplads" i menuen til venstre.

Tilbud på vinterplads:

Bådejere som er medlem af Odense Sejlklub, men ikke har bådplads i Lystbådehavnen Stige Ø, tilbydes vinterplads på land, på Vinterplads Nord. Klik ind i menuen "Bådehavnen" og læs mere om dette tilbud.

historienomstigeoHistorien om Stige Ø

fortalt af Rasmus S. Larsen.

Ovenstående beskriver Stige Øs historie og interessante anekdoter fra 1796 og til i dag.

Historien kan læses her.

Odense Sejlklub fyldte 100 år i 2011

I den anledning har klubben udgivet et 100 års jubilæumsskrift. Skriftet kan læses og downloades i PDF format her.

I 1986 fejrede Odense Sejlklub 75 års jubilæum, hvor der også blev udgivet et jubilæumsskrift. Dette skrift kan læses og downloades i PDF format her.