Kontakt Odense Sejlklub

Klubhus: Østre Kanalvej 10, 5000 Odense C

Klubbens postadresse: Valnøddevej 24, 5270 Odense N

Klubbens email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den." style="font-size: 18.6667px; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;">fDenne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Klubben på facebook:  www.facebook.com/odensesejlklub

Klubbens ISSUU: issuu.com/klubnyt