Klubhuset

Odense Sejlklubs klubhus er tilgængeligt for medlemmer hele året. I klubhuset er der forskellige informationer i form af eget klubblad, vedtægter samt blade og tidsskrifter.

I tilknytning til klubhuset er der toilet og bad, som også kan benyttes af gæstesejlere.

I vinterhalvåret arrangeres fællesspisning 1 gang om måneden med medbragt mad. I den forbindelse kan der købes kaffe, the, øl og vand.

Klubhuset danner rammen om alle klubbens arrangementer,  og det er også tilholdssted for ungdomsafdelingen og sejlerskolen.

Odense Sejlklubs medlemmer har mulighed for at låne klubhuset til private arrangementer.

Dette skal aftales med klubhusvært, Lis Hansen.

Regler for udlån af klubbens lokaler kan du få hos klubhusværten.

Klubhusvært:
Lis Hansen